Staj başvurusunda işlem sırası:
-Öncelikle https://teknolojistajformu.aku.edu.tr/index.php adresinden online başvuru yapılır.
-Onay verildikten sonra öğrenci imzası atılır ve firmaya onaylatılır. (Öğrenci imzası, firma imza, kaşesi olmayan belge geçersizdir.)(Firma yetkilisi başvuru belgesi için müdür, şirket sahibi, İK yetkilisi, mühendis…. olabilir. Fakat staj defterindeki şirket yetkilisi “Makine Mühendisi”olmak zorundadır)
-Varsa cumartesi çalışma belgesi alınır firmadan.
-Teknoloji fakültesi sayfasında Covid-19 beyan dilekçesi imzalanır. (https://teknoloji.aku.edu.tr/ogrenci-formlar/)
-İSG Belgesi (min. 12 saat, 16 saatlik olması tercih edilir) ve tüm belgeler (İSG belgesi, İmzalı başvuru formu, Covid19 dilekçe varsa cumartesi çalışma belgesi= toplam 3 ya da 4 belge!!!!!) online olarak onay için yüklenir.
Onaylandıktan sonra birer kopyaları Teknoloji Fakültesi Adresine (staj komisyonu üyelerine değil!!!) gönderilir.
Afyon Kocatepe Üniversitesi, Teknoloji Fakültesi, Ahmet Necdet Sezer Kampüsü, Gazlıgöl Yolu, 03200 AFYONKARAHİSAR
Onaylar gün içinde sabah öğle akşam gibi birkaç kez yapılmaktadır. Evraklarınızı bir iki gün önceden hazırlamanız önemlidir.
NOT: Yanlış başvuru tarih değişikliği vs. durumlarında SGK girişi olmadıysa staj komisyonuna mail atarak iptal başvurusu yapılabilir. Ad soyad numara yazılmalıdır. İptal işlemi mail atmadan mesaj ve arama ile yapılmaz.
Bunların dışındaki sorularınız için de e-mail atabilirsiniz. Öncelikle staj sunumunu incelemeniz gerekmektedir. Sunum dosyası: STAJ SUNUM 2020-2021
ulker@aku.edu.tr
08 Haziran 2021, Salı 1766 kez görüntülendi