27 Eylül 2024 Cuma günü, 2024 yılı YKS sınavı ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümüne yerleşen öğrencilerimizin oryantasyon eğitimi yapıldı. Gözleri pırıl pırıl bir umutla bizlere ve geleceğe bakan, ülkemizin nitelikli insan gücü olmaları için hep birlikte mücadele edeceğimiz evlatlarımızı karşılamanın sevinci ile dönemin ilk haftasına başladık. Bölümümüzün tüm akademik personelinin katıldığı oryantasyon eğitiminde, şehir, üniversitemiz, bölümümüz imkanları, kulüpler, komisyonlar, öğrenci danışmanlıkları, erasmus öğrenci değişimi, staj ve işyeri eğitimi, projeler anlatılarak tanışma yapıldı. 2024-2025 öğretim yılı, başta makine mühendisliği bölümümüz öğrencileri olmak üzere tüm üniversitemizin programlarına yerleşen öğrencilerimize, öğretim elemanlarımıza ve diğer tüm üniversitelere de hayırlı uğurlu olsun. Desteği için Dekanlığımıza ve Rektörlüğümüze teşekkür ederiz. Şimdiden öğrencilerimize ve öğretim elemanlarımıza sağlıklı ve başarılı bir akademik yıl dileriz.

Makine Mühendisliği Bölüm Kurulu adına;
Prof. Dr. Bekir Yalçın