Güz dönemi işyeri eğitimine başvuru yapan fakat, yaz okulundan güz dönemi için devam zorunluluğu olan ders almış öğrencilerin, iş yeri eğitimine gidip gidemeyeceği net olmadığından, başvurularının şartlı bir şekilde onaylanması için ofguler@aku.edu.tr adresine dersi geçemediklerinde, iş yeri eğitimi formları onaylansa bile, bu haklarından vazgeçeceklerini beyan eden dilekçeyi imzalayıp mail olarak göndermeleri gerekmektedir. Yoksa bu öğrencilerin başvuruları yaz okulu ders not durumu sonuçlanıncaya kadar onaylanmayacaktır.
————————————————————–
Son bir hafta içinde iş yeri eğitimi başvurusu yapıp kaydı onaylanmayan öğrencilerin, sistemsel bir hatadan dolayı tekrar başvuru yapmaları gerekebilir. Tüm sorularınız için ofguler@aku.edu.tr  adresinden iletişime geçebilirsiniz. Cep telefonu ile bilgi verilmeyecektir.
02 Eylül 2021, Perşembe 1007 kez görüntülendi