İşyeri Eğitimi başlangıç tarihi 24.09.2018, bitiş tarihi 28.12.2018 dir.

İş yeri eğitimine gitmek isteyen ve gitmek için gerekli koşulları sağlayan öğrenciler 18.09.2018 –  tarihine kadar transkriptle okula gelerek danışman hocanızdan iş yeri eğitimine gidebileceğinize dair onay almanız gerekmektedir. İş yeri eğitimi iş akış süreci için tıklayınız

İş Yeri Eğitimine Gitmek için Gerekli Şartlar

• Alt dönemlerden devam zorunluluğu olan dersten kalmamış olmak,

• Alt dönemlerden kalınan (devam zorunluluğu olmama şartı ile) derslerin toplam AKTS’sinin 15’i geçmemesi,

• Alt dönemlerden kalınan (devam zorunluluğu olmama şartı ile) derslerin uygulama sayısının teorik ders sayısından fazla olmaması.

• Ders kaydınızın yapılması zorunludur. (İşyeri Eğitimi ile birlikte Yaz Stajı alınması zorunludur)

• Alınan İSG sertifikalarının fotokopileri çekilecek aslı ile beraber komisyona getirilecektir

İş yeri eğitimi başvuru formları iş yeri tarafından imzalandıysa bu belgelerin de getirilmesi ve Staj & İş Yeri Eğitimi Komisyonu’na imzalatılması gerekmektedir.

Yaz stajı defterleri ve gerekli belgeler de Arş. Gör. Nihal YUMAK & Arş. Gör. Ömer Faruk GÜLER’e teslim edilebilir.

10 Eylül 2018, Pazartesi 1672 kez görüntülendi